Um bolo elegante e delicado para celebrar o aniversário da Maria Luíza. Flor modelada à mão com pasta de açúcar.
An elegant and delicate cake to celebrate Maria Luíza's birthday. Handmade flower with fondant.
Vintage Cake Stand by Coco & Baunilha.
I love cakes
Se chegou até esta página, é porque gosta de bolos lindos de comer:) Desde pequena que
adoro fazer bolos e agora estou a adorar ainda mais dar-lhes vida e cor! A arte sempre me fascinou e finalmente consegui juntar estas duas paixões de uma forma muito doce e criativa. Ainda tenho muito que aprender e praticar até me considerar uma cake designer. Entretanto, podem apreciar e seguir esta minha doce aventura aqui neste blog, na minha página do Facebook e no Instagram. Será um prazer receber as vossas opiniões e comentários aos bolos.
If you arrived at this page, it's because you like beautiful cakes to eat
:),
that's what "Bolos lindos de comer" means.
I love baking
since I was a little girl and I now I'm having the time of my life giving them life and colour! Art has always fascinated me and I'm finally able to combine these two passions in a very sweet and creative way. I still have a lot to learn and to practise before I can call myself a cake designer. Meanwhile, you can enjoy my sweet adventure and follow it here in this blog, in my Facebook and Instagram pages. It will be a pleasure to get your opinion and comments about the cakes.
27 abril 2015
Bolo losangos, pérolas douradas e flor/ Diamonds, flower and golden pearls cake
Marcadores:
capitoné acolchoado / quilted effect,
elas / girls and ladies,
flores / flowers,
rosa / pink
Subscrever:
Enviar feedback (Atom)
Sem comentários:
Enviar um comentário