I love cakes


Se chegou até esta página, é porque gosta de bolos lindos de comer:) Desde pequena que
adoro fazer bolos e agora estou a adorar ainda mais dar-lhes vida e cor! A arte sempre me fascinou e finalmente consegui juntar estas duas paixões de uma forma muito doce e criativa. Ainda tenho muito que aprender e praticar até me considerar uma cake designer. Entretanto, podem apreciar e seguir esta minha doce aventura aqui neste blog e na minha página do Facebook. Será um prazer receber as vossas opiniões e comentários aos bolos, que serão publicados depois de serem aceites.
Siga os trabalhos que vou fazendo na Loja Cake Lovers através da minha página do facebook ->aqui.

If you arrived at this page, it's because you like beautiful cakes to eat
:),
that's what "Bolos lindos de comer" means.
I love baking
cakes
since I was a little girl and I now I'm having the time of my life giving them life and colour! Art has always fascinated me and I'm finally able to combine these two passions in a very sweet and creative way. I still have a lot to learn and to practise before I can call myself a cake designer. Meanwhile, you can enjoy my sweet adventure and follow it here in this blog or in my Facebook page. It will be a pleasure to get your opinion and comments about the cakes, which will be posted after being accepted.
Follow the work I have been doing at Cake Lovers shop through my facebook page ->here.

23 abril 2015

Bolo 18 anos do Pedro/ Pedro's 18th birthday cake

O meu sobrinho Pedro fez 18 anos há uns meses, mas apenas agora foi possível celebrar esta etapa da sua vida. Havia tantos temas adequados para este bolo, mas o mais importante nesta fase é mesmo a vida académica e o seu curso. Quanto às ervilhas, é uma longa história...
My nephew Pedro turned 18 some months ago, but it was only possible to celebrate this occasion now. So many themes would have been possible for this cake, but the two most important things in his life at this stage is his academic life and his degree. As for the peas, it's a long story...




Sem comentários:

Enviar um comentário